Het nut van de onderwijs robot

Robots zijn voorzien van steeds slimmer wordende technologie en alsmaar betere kunstmatige intelligentie. Het is dan ook niet verrassend dat de robots op steeds meer plekken op een goede manier kunnen worden ingezet. Robots worden steeds vaker gebruikt in de horecasector en ook in de zorgsector is de hulp van robots inmiddels niet meer weg te denken. Iets dat daarnaast de laatste tijd ook steeds populairder wordt, is de onderwijs robot. Robots in het onderwijs kunnen namelijk redelijk veel dagelijkse taken uit handen van het overige personeel nemen, wat ervoor zorgt dat het personeel haar tijd aan ‘belangrijkere’ dingen kan besteden. Fulin Robots is exclusief dealer van de Pudu Robots en kan er om die reden voor zorgen dat u binnenkort ook over een onderwijs robot kunt beschikken.

High-end design en een vriendelijk uiterlijk

Zoals al eerder aangegeven beschikken de Pudu Robots van Fulin Robots dus over slimme technologie en kunstmatige intelligentie. Maar dat niet alleen: de school robot is ook nog eens voorzien van high-end design en, ook niet onbelangrijk voor robots in het onderwijs, een vriendelijk uiterlijk. Om die reden kunnen de robots op school eenvoudig worden ingezet. De taken die de onderwijs robot voor u kan uitvoeren, zijn zeer uiteenlopend.

Zijn de docenten bijvoorbeeld toe aan een kopje koffie, maar is het niet mogelijk om de klas uit te lopen? Dan komt de school robot deze graag brengen. Zijn de pennen in het klaslokaal op terwijl die belangrijke toets net op dit moment moet worden afgenomen? Dan kan de onderwijs robot deze pennen met een paar drukken op de knop binnen afzienbare tijd naar uw lokaal brengen. Dit is overigens ook mogelijk met behulp van spraakbesturing, wat het gebruik van de onderwijs robot nog eenvoudiger maakt.

Gebruiksvriendelijkheid school robot hoog in het vaandel

Goed om te weten is dat de robots in het onderwijs erg gebruiksvriendelijk zijn. De robots op school kunnen dus door iedereen worden bediend. Dat komt niet alleen doordat de school robot over spraakbesturing beschikt; de onderwijs robot is ook nog eens voorzien van een groot touchscreen scherm die wat betreft de gebruiksvriendelijkheid van groot belang is.

Bent u bang dat de robots in het onderwijs onderweg tegen allerlei dingen aanbotsen? Dat hoeft niet! Kijk bijvoorbeeld eens naar de Flashbot, die allerlei dingen bij u kan bezorgen. Deze onderwijs robot registreert alles wat er om hem heen gebeurt en weet zodoende de hindernissen keer op keer te vermijden. Wanneer de batterij van deze onderwijs robot bijna leeg is, laadt deze zichzelf weer automatisch op. Zo kan de school robot u weer van dienst zijn zodra dit nodig is.

Wat kan de onderwijs robot verder voor u betekenen?

Robots in het onderwijs kunnen dus allerlei dagelijkse klusjes overnemen van ander personeel, waardoor zij zich op hun eigen taken kunnen richten. Wanneer u dacht dat de onderwijs robot u alleen op de begane grond kon helpen, dan hebben we een aangename verrassing voor u. Een robot in het onderwijs kan namelijk klusjes over meerdere verdiepingen voor u uitvoeren. Een onderwijs robot kan de liften zelfstandig bedienen en bovendien kan er zelfstandig worden aangebeld bij de lokalen. Heeft u meerdere robots op school rondlopen? Geen probleem, want dan kunnen zij onderling communiceren zodat alle taken op de juiste manier worden uitgevoerd.

Benieuwd naar wat een onderwijs robot nog meer voor u kan doen? Robots in het onderwijs kunnen producten of andere benodigdheden leveren bij mensen die het nodig hebben, ze kunnen worden opgeroepen en zelfstandig komen waar zij op dat moment nodig zijn en bovendien kunnen zij bestellingen en/of opdrachten aannemen. Wat daarnaast handig is aan de onderwijs robot, is dat hij op afstand kan worden bediend. Zo hoeft u niet direct bij de robot in de buurt te zijn en hoeft u hem ook niet te zoeken wanneer u hem nodig heeft om toch de opdrachten aan hem door te kunnen geven.

Producten of andere benodigdheden leveren;

Het aannemen van bestellingen of opdrachten;

Opgeroepen worden en komen waar zij nodig zijn;

Op afstand worden bediend.

Voordelen van de onderwijs robot

Naast het feit dat de onderwijs robot allerlei dagelijkse taken van uw personeel over kan nemen, zijn er nog meer voordelen verbonden aan robots in het onderwijs. In tegenstelling tot het ‘normale’ personeel, dat wegens ziekte of andere redenen nog wel eens afwezig of misschien wel te laat kan zijn, is de school robot nooit verkouden of grieperig. Robots in het onderwijs zullen dan ook zeven dagen per week, dag en nacht, werk voor u kunnen verrichten en zoveel diensten kunnen draaien als u maar wenst. Een school robot is bovendien altijd op tijd, vraagt nooit om loonsverhoging en neemt nimmer vrije dagen op. U weet dus zeker dat u te allen tijde op de school robot kunt rekenen

Neem contact met ons op!

Meer informatie over de onderwijs robot?

Heeft u wel eens te maken met personeelstekorten en denkt u dat een onderwijs robot een goede oplossing voor dit probleem is? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen via info@fulinrobots.nl of 035-7601176. Wilt u weten wat hoe de school robots eruit zien voordat u met robots op school gaat werken? Dan kunt u gerust even langskomen in onze showroom, waar u een kijkje kunt nemen bij onze robots en kunt beslissen welke onderwijs robot er het beste bij uw school past.