De zorg sector is een van de steunpilaren van de samenleving. Zonder juiste en kwalitatieve zorg hebben we een groot probleem. De laatste jaren is deze sector ontzettend onder druk komen te staan. De harde werkers in de zorg hebben te maken met een steeds hogere werkdruk waardoor kwaliteit soms achter is gebleven. Robots in de zorg kunnen hierin de uitkomst zijn en onze zorgmedewerkers ontlasten. Fulin Robots heeft in haar showroom een breed scala aan zorg robots met de middelen om de zorg te ondersteunen met de kwaliteit die het nodig heeft.

Robots in de ouderenzorg

De ouderenzorg in Nederland kent verschillende vormen. Van thuiszorg tot verzorgingshuizen we willen onze ouderen de best mogelijke zorg bieden zodat zij onbezorgd kunnen genieten. Hierbij biedt Fulin Robots ondersteuning. Zo kan onze BellaBot de zorgmedewerkers ondersteunen bij het serveren van lunch en diner. Of bij het ophalen met de was waarvoor de diepe lades van onze Pudubot zich uitstekend toe lenen.

Daarnaast zijn onze zorg robots zeer gebruiksvriendelijk. Doormiddel van spraakbesturing kan eenieder de robot een opdracht geven. Ook de grote touchscreen schermen komen goed tot zijn recht. Bewoners kunnen hiermee de robot bedienen zonder moeite te hebben met te kleine knopjes en de onduidelijke opdrachten die hiermee gepaard gaan.

Ziekenhuis robot

Ook in het ziekenhuis komen onze robots goed van pas. Het bedienen van patiënten over meerdere verdiepingen is een uitdagende en zware taak. Onze FlashBot leent zich perfect voor. Door de slimme technologie kan deze ziekenhuis robot zich volledig zelfstandig verplaatsen over meerdere verdiepingen. Hierdoor kunt u medicijnen, eten, wasgoed of andere benodigdheden automatisch rond laten bezorgen. De FlashBot registreert onderweg alle hindernissen en weet continu precies wat er om hem heen gebeurt. Daarnaast kan de ziekenhuis robot zelfs volledig zelfstandig de lift bedienen.

HolaBot

Nog meer voordelen

Een zorg robot heeft geen vrije dagen.

Onze robots zijn nooit ziek.

Een zorg robot vraagt geen loonsverhoging.

Een robot is nooit te laat.

Onze zorg robots kunnen on afgebroken dag- en nachtdiensten blijven draaien.

Hoe worden robots in de zorg ingezet

Het inzetten van robotica in de zorg biedt ondersteuning en verlicht de werkdruk daar waar dit het hardste nodig is. Het verlenen van ondersteunende service tot aan het zelfstandig bedienen van patiënten. De zorg robots van Fulin Robots bieden een breed scala aan mogelijkheden. Ook in het geval van maatwerk oplossingen denken wij graag met u mee.

Zo beschikken onze robots van de laatste technologie waardoor wij een allesomvattende service kunnen aanbieden. Onze robots worden ingezet voor;

Het leveren van producten en benodigdheden.

Kunnen zelfstandig liften bedienen of aanbellen.

Bestellingen en opdrachten aannemen.

Opgeroepen worden daar waar ze nodig zijn.

Op afstand bediend worden.

Onderling communiceren.

Bezoekers ontvangen en voorzien van informatie.

Menu