Schoonmaak robots

Dat robots een steeds groter aandeel krijgen in onze samenleving is een understatement. Waar robots in eerste instantie vooral in Azië al erg groot werden, waait de robotica nu ook over naar Nederland. Niet gek ook, want de robots zijn voor allerlei doeleinden te gebruiken en met het gebrek aan personeel in verschillende sectoren zijn de robots dan ook een welkome oplossing. U heeft ze misschien al gezien in de horeca of in de zorg, maar tegenwoordig is ook de schoonmaak robot zeer populair. In deze tekst leggen we u de voordelen van de schoonmaak robot voor.

Waarom een schoonmaak robot?

Een schoonmaak robot is op veel plekken een goede toevoeging. De robot is gespecialiseerd in desinfecteren en dat is – zeker in deze tijd waarin we leven met een pandemie – natuurlijk op meerdere plekken erg handig. Van ziekenhuizen tot hotels en van het openbaar vervoer tot scholen; de hulp van een schoonmaak robot is altijd gewenst.

Met één druk op de knop zorgt de robot er namelijk voor dat alles wordt gedesinfecteerd en zodoende kan het personeel in bovenstaande sectoren zich ‘gewoon’ bezighouden met de dagelijkse taken, zonder steeds alles schoon te moeten maken. Extra handig aangezien er veel vraag is naar personeel in die sectoren, waar de druk er al behoorlijk op staat.

Wat kan een schoonmaak robot?

U zult versteld staan van de mogelijkheden die een schoonmaak robot van Fulin Robots met zich meebrengt. Neem bijvoorbeeld de Puductor2, die met echte contactloze functies en dubbele desinfectiemodules garant staat voor een juiste sanitaire toestand van binnen omgevingen. De robot hoeft slechts gevuld te worden met desinfectiemiddel, een opdracht te krijgen en hij gaat zelfstandig het hele pand door om alles te desinfecteren. Makkelijker gaat het niet worden!

De robot vermijdt obstakels zelfstandig en weet exact de locatie te vinden waar er gedesinfecteerd moet worden. En dat op 360 graden! Ook onderweg blijft de schoonmaak robot desinfecteren, waardoor de kans op kruisbesmetting aanzienlijk wordt verminderd. Vervolgens keert de robot weer zelfstandig terug naar de startlocatie.

De voordelen van een schoonmaak robot

Naast alle bovengenoemde voordelen hangen er natuurlijk nog meer voordelen aan het gebruik van een schoonmaak robot. In tegenstelling tot menselijk personeel is deze robot namelijk altijd beschikbaar. De robot smacht niet naar het weekend en is zodoende iedere dag op de werkvloer te vinden. Bovendien zal hij u niet om loonsverhoging vragen en – ook fijn om te weten in deze tijd – hij is nooit ziek. Daarnaast beschikt de Puductor2 over een reservoir capaciteit van liefst 15 liter, waardoor deze amper bijgevuld hoeft te worden.

Over Fulin Robots

Fulin Robots is de exclusieve dealer van Pudu Robots, één van de grootste robot leveranciers van Azië. Met het scala aan robots die wij kunnen leveren bij u, proberen we het leven van zowel mensen als bedrijven een stuk makkelijker te maken. Met het de kunstmatige intelligentie, de slimme technologie, het high-end-design en het vriendelijke uiterlijk van onze robots is dat dan ook al meermaals gelukt. Omdat onze robots beschikken over allerlei uiteenlopende technieken, kunnen wij veel bedrijven – die kampen met personeelstekorten – verblijden met de hulp van onze robots. Slim, handig en veilig; dat is wat wij met onze robots garanderen. In onze showroom kan je zien waartoe onze robots in staat zijn.

Neem contact op met Fulin Robots!

Op zoek naar een schoonmaak robot?

Wilt u uw pand schoon houden maar heeft u zelf weinig tijd om zo nu en dan te desinfecteren? Met de robots van Fulin bent u verzekerd van een schoon en hygiënisch gebouw. Heeft u interesse of behoefte aan meer informatie? Neem dan telefonisch (036-7601176) of per mail (info@fulinrobots.nl) contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.