Ervaar de voordelen van de schoonmaakrobot

Schoonmaken: de één vindt het harstikke leuk om te doen, terwijl de ander iedere keer juist weer met frisse tegenzin aan de wekelijkse schoonmaakbeurt begint. Bovendien kan het vanzelfsprekend voorkomen dat u of (één van) uw ouders niet meer mobiel genoeg is om het huis zelf schoon te maken of u heeft te weinig personeel in uw bedrijf om zo nu en dan een grote schoonmaakronde te beginnen. In dat geval is een schoonmaakrobot de ultieme oplossing om desondanks toch in een hygiënische omgeving verder te leven en te werken. Fulin Robots is exclusief dealer van Pudu Robots en kan u daarom helpen wanneer u in de situatie zit dat u wel een robot schoonmaker kunt gebruiken. Of het nu gaat om een schoonmaakrobot voor vloeren of een schoonmaakrobot voor ramen; met de schoonmaakrobots van Fulin Robots zit u ongetwijfeld goed. Neem direct contact met ons op of lees snel verder als u meer over onze schoonmaakrobots wilt weten!

In te zetten voor verschillende doeleinden

Robots worden de laatste jaren steeds populairder. Waar de robots eerder al in Azië een steeds groter onderdeel uitmaakten van de samenleving, is dit inmiddels ook in Europa en dus Nederland het geval. Zagen we tot voor kort al dat de robots werden ingezet in bijvoorbeeld de horeca en de zorg, wint nu ook de schoonmaak robot alsmaar aan populariteit. Niet gek ook, want robots zijn voor allerlei doeleinden in te zetten en het neemt het werk van de ‘normale’ mensen over. Hierdoor kunnen de mensen zich honderd procent focussen op zaken die menselijke aandacht nodig hebben, terwijl de robots de andere taken op zich nemen. Schoonmaken is hier dan ook een goed voorbeeld van. Men kan de schoonmaakrobot voor vloeren schoonmaken inzetten, maar de schoonmaakrobot voor ramen schoonmaken is eveneens een reële mogelijkheid.

Waar kan een schoonmaakrobot bij helpen?

Denk bijvoorbeeld aan de schoonmaakrobot van Fulin Robots, die men op verschillende plekken in diverse branches goed van dienst kan zijn. De robot is gespecialiseerd in desinfecteren en dat kan thuis, maar ook bijvoorbeeld op kantoor en in zieken, verplegings- en/of verzorgingshuizen van grote waarde zijn. Of het nu gaat om hotels, het openbaar vervoer of scholen: voor de schoonmaakrobots is niets te gek. Met één druk op de knop zorgt de schoonmaakrobot er namelijk voor dat alles perfect wordt gedesinfecteerd en daardoor kan het personeel in bovenstaande sectoren zich gewoon met de dagelijkse taken bezighouden, zonder dat ze zich druk hoeven te maken over het desinfecteren van de werkomgeving. Zeker als u in het achterhoofd houdt dat er in deze sectoren veel vraag is naar personeel is dit een welkome toevoeging.

Contactloze functies en dubbele desinfectiemodules

Maar wat kan zo’n schoonmaakrobot dan verder voor u betekenen? Wij weten zeker dat u versteld zult staan van de mogelijkheden die de robot schoonmaker met zich meebrengt. Als we het bijvoorbeeld hebben over de Puductor2, dan hebben we het over een schoonmaak robot die met contactloze functies en dubbele desinfectiemodules garant staan voor een juiste sanitaire toestand van binnenomgeving.

De schoonmaakrobot hoeft enkel en alleen te worden gevuld met desinfectiemiddel en vervolgens een opdracht te krijgen die hij kan gaan uitvoeren. Daarna gaat deze robot schoonmaker zelfstandig het hele pand door om alles te infecteren, waarbij obstakels zelfstandig worden vermeden. Bovendien weet de schoonmaakrobot exact de locatie te vinden waar er moet worden gedesinfecteerd en dat op wel 360 graden! Goed om te weten is dat de robot schoonmaker ook onderweg alles blijft desinfecteren, wat ervoor zorgt dat de kans op kruisbesmetting aanzienlijk vermindert. Als laatste keert de robot ook nog eens zelfstandig terug naar de startlocatie. Eenvoudiger dan dit gaat het schoonmaken van uw werkomgeving dus niet worden!

De voordelen van een schoonmaakrobot

Het feit dat de schoonmaakrobot alle vuile plekken vakkundig desinfecteert en er op die manier voor zorgt dat het vaste personeel zich ‘gewoon’ bezig kan houden met de dagelijkse taken is vanzelfsprekend al erg voordelig. Maar dat zijn nog niet alle voordelen die met het binnenhalen van een schoonmaakrobot gepaard gaan. Zo is de schoonmaakrobot van Fulin Robots namelijk, in tegenstelling tot menselijk personeel, te allen tijde beschikbaar. Daardoor kunt u de robot schoonmaker zowel in het weekend als ’s nachts inzetten en zal de schoonmaakrobot nooit om verlof vragen. Bovendien zal een robot in de schoonmaak nooit om loonsverhoging vragen en weet u dus van tevoren wat u aan dit ‘personeelslid’ kwijt zult zijn. Tel daarbij op dat hij nooit ziek is en u weet dat u de robot 24 uur per dag en zeven dagen per week in kunt zetten. De Puductor 2 beschikt over een reservoircapaciteit van liefst vijftien liter en daardoor hoeft deze amper bijgevuld te worden.

Grootste robotleveranciers van Azië

Naast de schoonmaakrobot zijn er nog meer ‘soorten’ robots waarvoor u bij Fulin Robots aan het juiste adres bent. Zoals gezegd zijn wij exclusief dealer van Pudu Robots, dat bekend staat als één van de grootste robot leveranciers van Azïe. Met de vele robots die wij u kunnen leveren, proberen we het leven van zowel burgers als bedrijven een stuk makkelijker te maken. Dit gebeurt met behulp van kunstmatige intelligentie en slimme technologie in combinatie met het high-end-design en het vriendelijke uiterlijk van onze robots. Omdat onze robots beschikken over allerlei verschillende en vooral uiteenlopende technieken, kunnen wij veel mensen en bedrijven die kampen met personeelstekorten verblijden met de hulp van onze robots. Slim, handig en veilig; dat kunt u van onze robots verwachten. U kunt terecht in onze showroom om eens te komen kijken waar onze robots toe in staat zijn.

Neem contact op met Fulin Robots!

Ervaar de voordelen door een demo aan te vragen

Andere voorbeelden die wij naast schoonmaakrobots aanbieden zijn bijvoorbeeld de bezorgrobot BellaBot, die u in de horeca kan helpen met het bezorgen van voedsel, de FlashBot, die u uitstekend van dienst kan zijn als het gaat om hulp in het hotel en de Narwal, de dweilrobotstofzuiger die voorkomt dat uw handen in contact komen met allergenen of vuil. Daarnaast kunt u op onze website gerust eens kijken welke robots wij nog meer voor u in het arrangement hebben. Bent u benieuwd of de schoonmaakrobot of één van de andere robots iets voor u is? Dan kunt u altijd even een demo bij ons aanvragen. Op die manier kunt u één van de robots op bij uw eigen bedrijf testen en op die manier de voordelen van het hebben van zo’n robot eens zelf ervaren.

Een schoonmaakrobot bij uw bedrijf? Vraag snel een offerte aan!

Wilt u uw pand schoon houden, maar heeft u zelf weinig tijd om uw werkomgeving zo nu en dan te desinfecteren? Of is er een andere reden waarom u uw omgeving zelf niet meer schoon kan houden en om die reden wel wat hulp kan gebruiken? Dan is de schoonmaak robot van Fulin Robots een echte aanrader! Behoefte aan meer informatie over onze schoonmaakrobot? Schroom dan niet om even met ons in contact te komen of de werking van de schoonmaakrobot eens met eigen ogen te bekijken in onze showroom of met behulp van de demo. Bent u al overtuigd? Dan kunt u vanzelfsprekend ook direct een offerte aanvragen. Voor contact kunt u overigens zowel telefonisch (036-7601176) als per mail (info@fulinrobots.nl) bij ons terecht.