Robot maatje

Robotica is in de lift en het ontwikkelt zich dan ook steeds sneller en sneller. Waar robots eerder vooral in Aziatische landen erg populair waren, is dit nu ook naar Europa – en daarmee Nederland – overgewaaid. Het is iets waar wij in Nederland dan ook direct veel aan hebben, want door de druk op de zorg is het allang niet meer zo dat iedereen ook echt de zorg kan krijgen die hij of zij toch echt wel nodig heeft. Fijn om te weten is dan ook dat hier met een robot maatje verandering in kan komen.

Met een robot als maatje hebben mensen die bijvoorbeeld slecht ter been zijn of al wat ouder worden om alles zelfstandig uit kunnen voeren toch weer meer mogelijkheden en om die reden kan zo’n robot maatje dan ook echt zijn stempel gaan drukken in de Nederlandse samenleving. Voor zo’n hulp robot bent u bij Fulin Robots, als exclusief dealer van Pudu Robots, aan het juiste adres.

Waarom de hulp van een robot maatje?

De robots van Fulin Robots zijn voor allerlei doeleinden in te zetten. Ze zijn niet alleen van toegevoegde waarde in bijvoorbeeld de horeca of in het ziekenhuis, maar kunnen ook zeker worden ingezet als robot maatje voor thuis. Er zijn veel redenen te bedenken waarom u zo’n hulp robot voor thuis kunt kopen. Zoals gezegd is de druk op de zorg de afgelopen tijd onverminderd groot geworden en daardoor is het niet meer zo vanzelfsprekend als voorheen dat iedereen die hulp nodig heeft, deze hulp ook echt krijgt. Met thuiszorg is dit niet anders. Ouders, lichamelijk beperkten en andere mensen die om één of andere reden thuis niet alles zelf kunnen doen kunnen zo’n hulp robot om die reden goed gebruiken. Met behulp van zo’n robot maatje hebben zij namelijk weer veel meer mogelijkheden in huis en dat vergroot uiteraard de kwaliteit van leven.

Maar wat kan een robot als maatje dan wel, wat de zorgbehoevende zelf niet kan? Dat is veel meer dan u waarschijnlijk denkt! Er zijn allerlei klusjes die voor de hulp robot zeer eenvoudig op te lossen zijn, terwijl dergelijke klusjes voor de zorgbehoevende juist veel voeten in aarde hebben. Door de snelle ontwikkelingen in de technologie kan de hulp robot zich tegenwoordig volledig zelfstandig verplaatsen, zelfs over meerdere verdiepingen. Op die manier kan het robot maatje waar en wanneer dan ook worden opgeroepen en op afstand worden bediend. Op die manier kunnen producten – denk aan eten en drinken, maar ook bijvoorbeeld wasgoed is prima verplaatsbaar met behulp van het robot maatje – dus eenvoudig door de hulp robot worden verplaatst. Dat is één van de voordelen van een robot als maatje, zeker voor mensen die zelf minder soepel kunnen bewegen en op dit moment niet de zorg krijgen die zij wel degelijk nodig hebben.

De hoge gebruiksvriendelijkheid van een hulp robot

Fulin Robots verkoopt enkel robots die erg gebruiksvriendelijk zijn. Dat is fijn, want op die manier kunnen eventueel ook ouderen of mensen die de laatste jaren wat minder met de tijd mee zijn gegaan een robot als maatje kopen en gebruiken. Zo is de hulp robot voorzien van spraakbesturing, waardoor de zorgbehoevende ‘gewoon’ kan aangeven wat hij of zij wilt, maar ook van een groot touchscreen scherm. Daardoor is het eenvoudig om een opdracht aan het robot maatje door te geven. U heeft op die manier geen last van kleine en onduidelijke knopjes en zodoende is het voor een ieder goed te doen om aan de robot duidelijk te maken wat er precies moet gebeuren.

Overigens zijn er naast de gebruiksvriendelijkheid nog veel meer voordelen die gepaard gaan met een robot als maatje om zo aan de zorg en de hulp te kunnen komen die men nodig heeft. Zeker ten opzichte van ‘normale’ mensen. De hulp robot is bijvoorbeeld nooit ziek, komt nimmer te laat en krijgt bovendien geen vrije dagen. Daarnaast kunnen ze te allen tijde dag- en nachtdiensten blijven draaien, waardoor u de hele dag voorzien bent van de zorg die u behoeft. Tel daarbij op dat uw toekomstige robot maatje nooit om een loonsverhoging zal vragen en tel uit uw winst! Alle reden dus om eens advies te vragen bij Fulin Robots over wat wij allemaal voor u kunnen betekenen en wie weet profiteert u straks wel van de beste hulp van een robot maatje waardoor u weer optimaal van uw leven kunt genieten.

Neem vandaag nog contact op!

Robot maatje kopen voor fijne zorg? Neem contact op met Fulin Robots!

Ziet u een maatje in de vorm van een robot wel zitten, zodat u 24 uur per dag en zeven dagen per week van de beste hulp wordt voorzien om uw leven wat eenvoudiger te maken? Vraag dan gerust eens vrijblijvend een offerte bij ons aan, zodat we kunnen kijken hoe we elkaar kunnen helpen! Uiteraard kunt u ook eerst nog even contact met ons opnemen, zodat u alle informatie over onze robots in kunt winnen die u zoekt. Wij zijn zowel telefonisch (036-7601176) als per mail (info@fulinrobots.nl) bereikbaar en helpen u graag zoeken naar het robot maatje dat het beste bij u past!