Bediening robots

Innovatie komt voor in elke branche, zo ook in de horeca. Robot bediening is in Japan al jaren een trend en maakt nu ook de intrede in Nederland. Door slimme technologie, high-end design, kunstmatige intelligentie en een vriendelijk uiterlijk past het helemaal in de Nederlandse gastronomie. Fulin Robots is exclusief dealer van Pudu Robots, een van de grootste horeca robot leveranciers van Azië. Wij vertellen u waarom robots in de horeca zo’n succes zijn, waarvoor u ze kunt inzetten en welke voordelen u nog meer ervaart als horeca ondernemer.

Waarom een serveer robot?

Uw gasten een unieke ervaring geven waarbij ze als koningen en koninginnen bediend worden. Dat is de standaard voor menig horeca ondernemer. Hiervoor is een foutloze, snelle en nette manier van serveren de norm. Waar mensen werken worden fouten gemaakt. Het kan voorkomen dat een bestelling wordt vergeten of naar de verkeerde tafel wordt gebracht. Met onze horeca robots is dit bijna onmogelijk. Onze robots weten elke tafel altijd te vinden waardoor een bestelling altijd goed aankomt.

Nog meer voordelen

Een horeca robot heeft geen vrije dagen.

Onze robots zijn nooit ziek.

Een serveer robot vraagt geen loonsverhoging.

Een robot is nooit te laat.

Hoe worden robots in de horeca ingezet?

Robots gebruiken in de horeca kan op verschillende manieren. Wij hebben horeca robots die uitermate geschikt zijn voor het serveren van bestellingen en uithalen van tafels. Door gebruik te maken van meerdere plateaus, diepe lades of een sterk frame. Bieden we een uitermate hoge capaciteit en efficiëntie.

Ook het begroeten, opnemen van bestellingen en toewijzen van plaatsen is mogelijk met een horeca robot. Via een interactief scherm en spraak gestuurde commando’s kunnen gasten geholpen worden zoals ze gewend zijn in uw prachtige horeca zaak.

Verschillende soorten robots voor de horeca

Elke horeca onderneming is anders. Een robot die voldoet aan uw wensen en past bij uw etablissement biedt oplossingen. Hierom hebben wij verschillende soorten robots in onze showroom. Een kleine toelichting van twee unieke horeca robots vindt u hieronder.

Naast de FlashBot en BellaBot hebben nog veel meer unieke en speciale horeca robots. Bekijk onze online showroom of de specifieke robot pagina voor een uitgebreide presentatie van specificaties en unique selling points

BellaBot

Onze BellaBot is bijvoorbeeld ontworpen voor het serveren en uithalen van bestellingen. Gasten kunnen zelf hun bestelling oppakken van de robot, een bestelling doorgeven via het interactieve scherm of gebruikte borden en glazen terugzetten. De BellaBot kan ook in samenwerking met uw ober meerdere grote bestellingen per keer uitserveren. Hierdoor ontlast u uw personeel en kunt u uw gasten sneller bedienen.

FlashBot

FlashBot is de perfecte robot bediende voor uw hotel. Door de slimme technologie en high-end design kan deze robot zelfstandig verplaatsen over meerdere verdiepingen. De FlashBot kan namelijk zelf de lift bedienen. Op deze manier kunt u de roomservice veel efficiënter indelen.

Fulin Robots

Alles wat je nodig hebt voor beter

Heeft u vragen of wilt u een offerte op maat?