AI Powered Robotic Sweeper

PUDU MT1-“Leeg” het gebouw van vuil en afval

Geen afval te groot of te klein

De dubbele schijfborstels verwerken gemakkelijk groter vuil zoals bladeren en flessen, terwijl ze fijn stof en vuil efficiënt opvegen zodat er geen kleine deeltjes achterblijven.

  • 35L

    Prullenbak mogelijkheid

  • 70cm

    Praktische Schoonmaak Breedte

Actieve stofbeheersing

Maakt gebruik van negatieve drukventilatie met hoge stroming en een efficiënt filter om deeltjes op te vangen in de afvalbak, waardoor secundaire vervuiling effectief wordt voorkomen.

Ontworpen voor grote locaties

Het is ontworpen om oppervlaktes tot 100.000 vierkante meter te reinigen met een professionele droogkuis.

AI afvalherkenning

De PUDU MT1 is uitgerust met AI-camera's die verschillende soorten afval in realtime kunnen herkennen en identificeren, en voortdurend leren en evolueren door middel van deep learning en database-updates.

  • 500%

    Efficiëntieverhoging

AI-vlekreiniging

Doelgericht en nauwkeurig: de PUDU MT1 heeft een ultrabreed scanveld, waardoor hij moeiteloos grote oppervlakken bestrijkt. Tijdens routinepatrouilles detecteert hij nauwkeurig afval en ruimt het efficiënt op, waardoor schoonmaken slimmer en handiger wordt.

Naadloze aanpassing aan dynamische omgevingen

Lidar SLAM + VSLAM geïntegreerde positionering: De PUDU MT1 zorgt voor een flexibele en adaptieve werking en past zich snel aan dynamische omgevingen aan.

Veiligheid met meerdere zintuigen

Met driedimensionale diepteperceptie en multi-sensor fusie voor navigatie en het vermijden van obstakels navigeert de MT1 moeiteloos door complexe ruimtes.

Superieure mobiliteit

Navigatie door smalle doorgangen

  • 75cm

    Smalle padontruiming

Randreiniging zonder tussenruimte

Gebruiksvriendelijk ontwerp

Uitschuifbare stuurhandgreep
Deze functie is vooral handig voor handmatige interventie, zodat het personeel de robot moeiteloos van de ene naar de andere ruimte kan verplaatsen.

Modulair ontwerp

De afvalbak en andere verbruiksartikelen voor reiniging hebben een modulair ontwerp met snelsluiting voor eenvoudig onderhoud en vervanging.

24/7 Continue werking

Dankzij de lange werktijd, het snel opladen en het automatisch docken werkt de PUDU MT1 24 uur per dag, 7 dagen per week. Hij laadt drie keer per dag volledig op om ervoor te zorgen dat er 24 uur per dag wordt gereinigd.

  • 8H

    Max 8u Looptijd

  • 3H

    3 uur snel opladen

Ontketen de kracht van IoT

Liften

E-gates

PUDU Link

Esthetisch ontwerp

Dit product integreert op een slimme manier vierkante en ronde vormen en laat een minimalistische technologische esthetiek zien. De vloeiende lijnen en het gebogen ontwerp van de zijkanten van de behuizing geven een sterk gevoel van prestatie. Wat de functionele componenten betreft, benadrukt de naadloze verbinding tussen de vuilnisbak en de behuizing de grote capaciteit. Het volledig zwarte kleurenschema, gecombineerd met verschillende materialen en vakmanschap, creëert een rijk gevoel van gelaagdheid, waardoor textuur en duurzaamheid worden versterkt. In de interactie tussen mens en robot verbeteren de innovatieve intrekbare handgreep en het ontwerp van het snel afneembare scherm het comfort en gemak voor de gebruiker aanzienlijk. Het opklapbare deksel aan de voorkant optimaliseert de onderhoudservaring nog verder. Het algehele ontwerp biedt een perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek.

Productoverzicht

Afmetingen robot

56.5 x 53.7 x 129 cm

Afmetingen robot

56.5 x 53.7 x 129 cm

Materiaal van de robot

ABS/aluminiumlegering van luchtvaartkwaliteit

Oplaadtijd

4.5 u

Batterijduur

13 uur (geen belasting)

Veiligheid

Snelheid: 0,5-1,2 m/s (instelbaar) | Klimhoek: ≤ 5°

Belasting

Max. 40 kg, 10 kg per dienblad

Positioneringsmethode

Markerpositionering: voor een hoogte van maximaal 8 meter (hoogniveaucode optioneel) Laserpositionering: zonder codes en geen hoogtebeperkingen

Lade-afmetingen

16.14*19.69 inches

Lade Hoogte

9.06 inches/7.87 inches/7.87 inches/7.09 inches