Menselijk zicht, AI-beslissingen

Dubbele 1600 x 1200 hoge-resolutie camera's krijgen een perfect beeld van de omgeving (en hun positie daarin). Om de binnenkomende visuele data te verwerken, maken twee chips gebruik van de omgeving om realtime schoonmaakbeslissingen te nemen.

Menselijk zicht, AI-beslissingen

Met een indrukwekkende 1.5 miljoen punten in de point cloud, worden afmetingen en contouren uiterst nauwkeurig vastgelegd. Dit stelt het apparaat in staat om op slimme wijze objecten schoon te maken, door zich aan te passen aan hun randen en vormen. Dankzij een breed gezichtsveld van 136 graden heeft het apparaat geen blinde vlekken, waardoor het elke ruimte volledig kan waarnemen en met maximale efficiëntie kan schoonmaken. De ingebouwde Xbox-grade chips verwerken gegevens 750 keer sneller en kunnen tot wel 4 biljoen berekeningen per seconde uitvoeren, zodat zelfs de meest complexe en onverwachte situaties moeiteloos worden aangepakt.

Schoonmaken, Dichtbij, Voorkom Ongelukken

Veilige objecten, zoals tafelpoten, worden stevig vastgehouden zodat er geen vuil wordt gemist. Huisdierongelukken en andere gevaren krijgen extra ruimte om te voorkomen dat er rommel wordt verspreid.

Maakt schoon voordat je het zelfs maar merkt

Het apparaat is uitgerust met dubbele camera's en zijsensoren, die de noodzaak voor handmatige schoonmaak drastisch verminderen en de totale dekking van het schoonmaakgebied aanzienlijk vergroten. Deze geavanceerde technologie stelt het systeem in staat om de ruimte grondig te scannen en elk oppervlak nauwkeurig in kaart te brengen, waardoor geen enkel plekje overgeslagen wordt. De camera's zorgen voor gedetailleerde beelden, terwijl de zijsensoren obstakels en veranderingen in de omgeving snel detecteren, zodat het apparaat zich direct kan aanpassen en efficiënter te werk gaat.

Realtime schoonmaakbeslissingen

DirtSense 2.0

Sterke zuigkracht

12.000 Pa

Verwijdering

99%

Multimodale interactie

AI - Spraak

Litch

Aanraking

Tekenen

Behandelt tapijten als een professional

Verhoogt de zuigkracht om hardnekkig vuil in het tapijt te verwijderen en tilt de dweil op om het tapijt droog te houden.

Beste dweilprestaties

Beste dweilprestaties Dubbele dweilen imiteren het reinigen met de hand en neerwaartse druk om zelfs de hardnekkigste vlekken te verwijderen, waaronder 72 uur oude ketchup, koffie en jam.

Stofopslag voor 120 dagen

De ingebouwde stofbak stort neer in het basisstation, waar het onder hoge druk wordt samengeperst in een 2,5L-stofzak voor het basisstation.

AI Adaptive Hot-Water Mop Washing

Sensoren detecteren het type vuil op de dweilkoppen en passen de temperatuur aan. 113°F verwijdert vuil en voedselpoeders zonder te schroeien, 140°F voert olie en vet af en 167°F doodt bacteriën en laat de dweilen steriel achter.

Alleen actie, geen ruis basisstation

Stiller dan ooit. Maar geloof je oren niet: het basisstation houdt je vloeren en Freo Z Ultra vlekkeloos.

Jij bepaalt de schoonmaakbeurten

Profiteer van functies waarmee u de schoonmaak kunt aanpassen aan elk gezinslid.

Productoverzicht

Afmetingen robot

35 x 35 x 10.6 cm

Snelheid

0,5 tot 1,2 m/s (instelbaar)

Materiaal van de robot

ABS kunststof van hoge kwaliteit

Oplaadtijd

Ongeveer 4 uur

Batterijduur

Tot 3 uur afhankelijk van de belasting

Veiligheid

Uitgerust met infrarood obstakelvermijding en geavanceerde SLAM 3.0 LiDAR navigatie

Moppen

Scrubkracht van 1,2 kg met 180 RPM rotatie, en automatische aanpassing van mopdampigheid

Positioneringsmethode

Precisiemapping met LiDAR 4.0, inclusief 360° scannen voor 3D-kaarten

Geluidsniveau

Slechts 53 dB, aanzienlijk stiller dan de gemiddelde robotstofzuiger

Schoonmaakstation

Geavanceerd basisstation met automatische mopreiniging, warmeluchtdroging en waterverwisselingssysteem