Fulin Robots

Efficiënt, handig en veilig

Fulin Robots

Efficiënt, handig en veilig

Bezorg robots

Van horeca tot hotel robots

Innovatie komt voor in elke branche, zo ook in de horeca. Robot bediening is in Japan al jaren een trend en maakt nu ook de intrede in Nederland. Door slimme technologie, high-end design, kunstmatige intelligentie en een vriendelijk uiterlijk past het helemaal in de Nederlandse gastronomie. Fulin Robots is exclusief dealer van Pudu Robots, een van de grootste horeca robot leveranciers van Azië. Wij vertellen u waarom robots in de horeca zo’n succes zijn, waarvoor u ze kunt inzetten en welke voordelen u nog meer ervaart als horeca ondernemer.

Schoonmaak robots

Een schoonmaak robot kiezen

Dat robots een steeds groter aandeel krijgen in onze samenleving is een understatement. Waar robots in eerste instantie vooral in Azië al erg groot werden, waait de robotica nu ook over naar Nederland. Niet gek ook, want de robots zijn voor allerlei doeleinden te gebruiken en met het gebrek aan personeel in verschillende sectoren zijn de robots dan ook een welkome oplossing. U heeft ze misschien al gezien in de horeca of in de zorg, maar tegenwoordig is ook de schoonmaak robot zeer populair. In deze tekst leggen we u de voordelen van de schoonmaak robot voor.

Building delivery robots

Robotica in de zorg

De zorgsector is één van de steunpilaren van de samenleving. Eens temeer, omdat wij zonder de juiste en goede, kwalitatieve zorg een groot probleem hebben. Doordat de zorgsector de laatste jaren ontzettend onder druk is komen te staan, hebben de harde werkers in de zorg te maken met een steeds hogere werkdruk. Het resultaat hiervan is dat de kwaliteit van de zorg in sommige gevallen onverhoopt achter is gebleven. Robots in de zorg zijn de ideale oplossing hiervoor.

Onze partners

Zij gingen je voor

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est.

Niets gevonden.

Fulin Robots

Alles wat je nodig hebt voor ‘beter’

Vraag een demo robot aan en test het gemak en de tijdsbesparing die onze robots bieden.