Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy.

Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy. aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est. Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum

Waarom een serveer robot?

Uw gasten een unieke ervaring geven waarbij ze als koningen en koninginnen bediend worden. Dat is de standaard voor menig horeca ondernemer. Hiervoor is een foutloze, snelle en nette manier van serveren de norm. Waar mensen werken worden fouten gemaakt. Het kan voorkomen dat een bestelling wordt vergeten of naar de verkeerde tafel wordt gebracht. Met onze horeca robots is dit bijna onmogelijk. Onze robots weten elke tafel altijd te vinden waardoor een bestelling altijd goed aankomt.

Nog meer voordelen

Een horeca robot heeft geen vrije dagen.

Onze robots zijn nooit ziek.

Een serveer robot vraagt geen loonsverhoging.

Een robot is nooit te laat.

Hoe worden robots in de horeca ingezet?

Robots gebruiken in de horeca kan op verschillende manieren. Wij hebben horeca robots die uitermate geschikt zijn voor het serveren van bestellingen en uithalen van tafels. Door gebruik te maken van meerdere plateaus, diepe lades of een sterk frame. Bieden we een uitermate hoge capaciteit en efficiëntie.

Ook het begroeten, opnemen van bestellingen en toewijzen van plaatsen is mogelijk met een horeca robot. Via een interactief scherm en spraak gestuurde commando’s kunnen gasten geholpen worden zoals ze gewend zijn in uw prachtige horeca zaak.

Verschillende soorten robots voor de horeca

Elke horeca onderneming is anders. Een robot die voldoet aan uw wensen en past bij uw etablissement biedt oplossingen. Hierom hebben wij verschillende soorten robots in onze showroom. Een kleine toelichting van twee unieke horeca robots vindt u hieronder.

Naast de FlashBot en BellaBot hebben nog veel meer unieke en speciale horeca robots. Bekijk onze online showroom of de specifieke robot pagina voor een uitgebreide presentatie van specificaties en unique selling points

BellaBot

Onze BellaBot is bijvoorbeeld ontworpen voor het serveren en uithalen van bestellingen. Gasten kunnen zelf hun bestelling oppakken van de robot, een bestelling doorgeven via het interactieve scherm of gebruikte borden en glazen terugzetten. De BellaBot kan ook in samenwerking met uw ober meerdere grote bestellingen per keer uitserveren. Hierdoor ontlast u uw personeel en kunt u uw gasten sneller bedienen.

FlashBot

FlashBot is de perfecte robot bediende voor uw hotel. Door de slimme technologie en high-end design kan deze robot zelfstandig verplaatsen over meerdere verdiepingen. De FlashBot kan namelijk zelf de lift bedienen. Op deze manier kunt u de roomservice veel efficiënter indelen.

Fulin Robots

Alles wat je nodig hebt voor beter

Heeft u vragen of wilt u een offerte op maat?

Wat kunnen onze hulp robots?

Fulin Robot verkoopt robots die erg gebruiksvriendelijk zijn. Voor iedereen, want de hulp robot is voorzien van spraakbesturing en een groot touchscreen scherm. Daardoor is het simpel om een opdracht aan het robot maatje door te geven. U heeft dus geen last van kleine, onduidelijke knopjes en het is voor een ieder goed te doen om aan de robot duidelijk te maken wat er moet gebeuren.

Door de technologie van tegenwoordig kan de robot zich volledig zelfstandig verplaatsen. Zelfs verplaatsen over meerdere verdiepingen is voor menig robot hulp geen probleem. Ze kunnen worden opgeroepen waar nodig en op afstand worden bediend. Zo kunnen producten of andere benodigdheden dus makkelijk door de robot worden verplaatst, iets waar mensen die bijvoorbeeld minder soepel kunnen bewegen veel profijt van kunnen hebben. Denk hierbij niet alleen aan eten en drinken, maar ook wasgoed bijvoorbeeld is prima verplaatsbaar voor de robots.

Meer voordelen van robot hulp

Ten opzichte van ‘normale’ mensen gaan er nog meer voordelen gepaard met de hulp robots. Zo zijn onze robots nooit ziek, komen ze nooit te laat en kunnen ze altijd dag- en nachtdiensten blijven draaien. Tel daarbij op dat de hulp robot geen vrije dagen krijgt en nooit om loonsverhoging vraagt en tel uit uw winst!

Neem vandaag nog contact op!

Is een hulp robot exact iets waar u naar op zoek bent?

Is de huishoudelijke hulp robot precies wat u zoekt? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem vandaag nog contact met ons op. Bel ons via 036-7601176 of mail ons via info@fulinrobots.nl en krijg de antwoorden op al uw vragen over onze robots. Samen proberen we dan de robot die het beste bij u past voor u uit te zoeken.

Een paar voorbeelden van robots in de horeca

Zoals je jezelf hoogstwaarschijnlijk wel kunt voorstellen zijn er talloze robots de bedenken, die ieder hun eigen doelstelling hebben. Om die reden zetten we hieronder verschillende horeca robots voor je op een rijtje, zodat je een beeld hebt van de meest gebruikte robots in de hospitality.

1. Robots met de opdracht om gasten te groeten

Een restaurant robot wordt op een strategische plek in het restaurant neergezet, zodat deze horeca robot daar veelvoorkomende vragen kan beantwoorden. Dit soort robots worden daarom ook wel eens de ambassadeur van een bedrijf genoemd. De locaties waar deze robots vaak staan, zijn bijvoorbeeld bij de ingang of rond de bar. Zo kan de restaurant robot de gasten de juiste richting op sturen of bijvoorbeeld een bepaald soort eten of drinken aanbevelen. Deze robots lijken haast menselijk, zodat gasten een warm en welkom gevoel ervaren. Zodoende zijn ze ideaal om gasten te woord te staan, helemaal wanneer er wegens drukte even weinig tot geen personeel beschikbaar is.

2. Robot om restaurant schoon te maken

Iets dat vanzelfsprekend zeer belangrijk is in een restaurant, is hygiëne. Daarom zijn er tegenwoordig horeca robots die ook hierin hun steentje bij kunnen dragen. Er zijn verschillende opties waar je als horeca manager zijnde over na kunt denken als het gaat om hygiëne. Zo kan de restaurant robot je wat betreft schoonmaken helpen met het cleanen van de tafels. Er zijn robots die speciaal zijn gemaakt om oppervakken te desinfecteren en deze robots zijn in de coronatijd alleen maar populairder geworden.

Daarnaast zijn er robots die zich focussen op generieke services, zoals het ophalen van vieze borden. Gasten worden op die manier snel en adequaat voorzien van een stukje service, wat de gasttevredenheid verhoogt. Ook niet onbelangrijk: de druk op het ‘reguliere’ personeel wordt als gevolg hiervan drastisch verlaagd. Robots in de horeca die de vloer schoonmaken zijn ook populair. Deze robots kunnen zelfstandig naar een tafel gaan wanneer de gasten zijn vertrokken, zodat de nieuwe gasten gegarandeerd een schone plaats hebben en op die manier hygiënisch kunnen eten. Deze robots worden al bij veel mensen thuis gebruikt en ook de horeca ziet tegenwoordig de voordelen van dit concept in.

3. Horeca robots met tafelservice

Sommige robots zijn ontworpen om gasten op maat gemaakte service te bieden. Deze kleine wondertjes worden bevoorraad met voedsel uit de keuken, voordat ze het aan een specifieke tafel leveren. Dit zorgt er niet alleen voor dat alle maaltijden vers en op tijd worden geleverd, maar het personeel heeft daarnaast meer tijd om gasten te woord te staan. Ook dat leidt vervolgens weer tot een positieve ervaring bij de klanten: een win-winsituatie dus!

4. Naast tafelservice kunnen de horeca robots ook als serveerders functioneren

Robots kunnen zelfs de taken van serveerders overnemen. Sommige robots kunnen bijvoorbeeld ingesteld worden op een vaste route, terwijl de andere horeca robots zich vrij door het restaurant kunnen bewegen. De bediening robot neemt dan bestellingen op, maar kunnen ook als een echte serveer robot bestellingen naar de tafels van de klanten brengen. Dergelijke robots in de horeca kunnen helpen om de arbeidskosten te verminderen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en daarmee de klanttevredenheid.

5. Robots in de horeca die kunnen koken

Bovendien zijn er horeca robots die maaltijden voor gasten kunnen koken. Zulke ‘machines’ kunnen worden geprogrammeerd om zeer complexe gerechten te maken. Denk bijvoorbeeld aan glutenvrije of juist caloriearme gerechten voor mensen die allergisch zijn voor bepaalde dingen. Daarnaast kunnen deze horeca robots handig zijn als er hele grote bestellingen moeten worden voorbereid, zodat je hier niet al te veel personeel voor hoeft in te zetten. Dat helpt op zijn beurt weer als het gaat om het verminderen van de arbeidskosten.

Voorbeelden van bedrijven die dit type hospitality technologie reeds gebruiken

Zoals al eerder beschreven zijn er talloze voordelen aan moderne robots in de horeca. Hieronder geven we twee voorbeelden van bedrijven die al volop gebruikmaken van deze voordelen. Er is geen twijfel over nodig: deze voorbeelden zijn slechts het begin van een snelgroeiende trend in de gehele hospitality-sector.

Robots nemen de bagage op zich in het Sheraton in Los Angeles

Het Sheraton in Los Angeles heeft een slim en geautomatiseerd randje. Het management heeft namelijk robots op strategische posities in het hotel geplaatst, om op die manier de behoeften van hun gasten beter tegemoet te komen. Het dagelijkse takenpakket van deze robots bestaat uit het begroeten van nieuwe gasten, het afhandelen van de bagage, het begeleiden van gasten en het aanbieden van roomservice. In het piekseizoen is de aanwezigheid van deze robots van onschatbare waarde voor de hotelketen.

Alibaba’s robot hotel

Het FlyZoo Hotel van Alibaba wordt ook wel het ‘hotel van de toekomst’ genoemd en dat dankzij de aanwezigheid van de talloze robots. Met een op maat gemaakte mobiele app worden veelvoorkomende zaken als het inchecken en toegang via gezichtsherkenning drastisch gestroomlijnd. Deze technologie gebruikt voornamelijk AI (Artificial Intelligence). Middels spraak gestuurde roomservice robots worden bijgestaan met de aanwezigheid van autonome, slimme machines, die eveneens roomservice kunnen verlenen aan gasten.

Kleven er ook nadelen aan automatisering van de horeca?

Uiteraard gaan er niet énkel voordelen gepaard met robots in de horeca. Vanzelfsprekend zijn er te allen tijde ook wel wat nadelen te bedenken aan de automatisering van de horeca. Zo zullen sommige taken alsnog door een mens moeten worden uitgevoerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vragen die niet voorgeprogrammeerd zijn. Een andere valkuil is het feit dat veel gasten tijdens hun etentje alsnog een andere voorkeur doorgeven aan een menselijke serveerder. Dat is bij horecarobots niet mogelijk. Daarnaast kan het voorkomen dat gasten het ietwat ‘koude’ karakter van de horecarobots niet waarderen. Helaas zijn zelfs de meest geavanceerde robots op dit moment nog niet dusdanig ver doorontwikkeld dat zij net zo menselijk en persoonlijk als het reguliere personeel kunnen overkomen.

Waarom contactloos betalen de nieuwe standaard is geworden

Contactloze betaalmethodes worden steeds belangrijker, zeker ook in de horecabranche. Contactloos betalen is namelijk een gestroomlijnde manier om reserveringen te bevestigen en uiteraard ook om voor diensten te betalen. Het gehele betaalproces verloopt hierdoor niet alleen veel eenvoudiger, maar bovendien een stuk sneller. Contactloze betaalmethodes zijn niet alleen bijzonder gebruiksvriendelijk, maar ook vele malen veiliger dan contante betalingen.

Wat zijn de voordelen van mobiele check-in apps voor de horeca?

Contactloos betalen gebeurt steeds vaker en wordt steeds belangrijker, maar ook mobiele check-in en bestellingapps worden steeds populairder. Er gaan veel voordelen gepaard met mobiele check-in en bestellingapps. Denk dan bijvoorbeeld aan een verbeterde klantervaring en snellere service, maar ook aan de mogelijkheid om zeer specifieke aanbiedingen aan de app toe te voegen. Op die manier ben je jouw concurrentie als horeca-eigenaar zijnde te allen tijde een stapje voor!

Neem contact op met Fulin Robots!

Voordelen ervaren van de robots in de horeca?

Is automatisering in de horeca precies wat je zoekt? En wil je om die reden ook de voordelen van robots in de horeca ervaren? Dan is het mogelijk om een vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen om te kijken of het ook echt iets voor jouw bedrijf is! Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om even contact met ons op te nemen, zodat je alle informatie over onze horecarobots kunt vergaren die je nodig hebt. Je kunt gebruikmaken van ons contactformulier en daarnaast is het mogelijk om ons te bellen of te mailen. Ons telefoonnummer is 036-7601176 en per mail zijn wij bereikbaar via het mailadres info@fulinrobots.nl. Onze specialisten zullen je vervolgens van alle nodige info voorzien, waarna we samen de robot voor je proberen uit te zoeken die het beste bij jou past!

Een robot op school, is dat wel gebruikelijk?

De Pudu Robots van Fulin Robots beschikken naast slimme technologie en kunstmatige intelligentie ook over high-end design en een vriendelijk uiterlijk. Om die reden kunnen ze makkelijk worden ingezet als hulp robot op school. Een rondje koffie voor de docenten? De robot brengt het graag langs. Zijn de pennen op, maar staat er net in dat lokaal een belangrijke toets op het programma? Met slechts een paar drukken op de knop – of zelfs via spraakbesturing – zorgt de robot ervoor dat er binnen afzienbare tijd pennen worden gebracht voor de leerlingen.

Gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel

De robots zijn erg gebruiksvriendelijk en kunnen dus door vrijwel iedereen worden bediend. Dat komt onder andere door – we noemden het net al even – de spraakbesturing, maar ook het grote touchscreen scherm waarover de robot beschikt is in deze erg belangrijk. Bang dat de robot op school tegen allerlei dingen op botst? Dat hoeft niet!

Kijk bijvoorbeeld eens naar de Flashbot, die allerlei dingen bij u kan bezorgen. Deze robot registreert alles wat er om hem heen gebeurt en weet zodoende de hindernissen keer op keer te vermijden. Wanneer de batterij van deze robot bijna leeg is, laadt deze zichzelf weer automatisch op. Zo kan hij u weer van dienst zijn wanneer dit nodig is.

Wat kunt u verwachten van zorgrobotica?

Hierboven legden we u al even uit wat zorgrobots precies zijn en waar en waarvoor je robots in de zorg zoal kunt inzetten. Robotica in de zorg biedt ondersteuning aan het zorgpersoneel en kan de werkdruk verlichten op het moment dat dit het hardste nodig is. Van het verlenen van ondersteunende service tot aan het zelfstandig bedienen van patiënten; de zorg robots van Fulin Robots zijn tot veel in staat en bieden dus een breed scala aan mogelijkheden. Ook in het geval van maatwerk oplossingen denken wij graag met u mee. Zo beschikken onze robots over de laatste technologieën, waardoor wij een allesomvattende service kunnen aanbieden.

Zoals gezegd kunnen onze zorgrobots worden ingezet voor het leveren van producten en benodigdheden als eten, wasgoed en medicijnen en kunnen ze tevens zelfstandig liften bedienen of aanbellen. Er kunnen bestellingen en opdrachten worden aangenomen door de robots in de zorg en ook kunnen ze worden opgeroepen daar waar ze nodig zijn. Een andere handige bijkomstigheid is dat de robots op afstand kunnen worden bediend, zodat het voor iedereen mogelijk is om opdrachten te geven en men daarvoor niet hoeft op te staan. Zeker in de ouderenzorg of in het ziekenhuis, wanneer iemand bijvoorbeeld gehavend is, is dit handig. Daarnaast kunnen de robots onderling communiceren met elkaar en kunnen zij ook bezoekers ontvangen en waar nodig voorzien van de informatie die zij zoeken.

Hoe worden robots in de zorg ingezet

Het inzetten van robotica in de zorg biedt ondersteuning en verlicht de werkdruk daar waar dit het hardste nodig is. Het verlenen van ondersteunende service tot aan het zelfstandig bedienen van patiënten. De zorg robots van Fulin Robots bieden een breed scala aan mogelijkheden. Ook in het geval van maatwerk oplossingen denken wij graag met u mee.

Zo beschikken onze robots van de laatste technologie waardoor wij een allesomvattende service kunnen aanbieden. Onze robots worden ingezet voor;

Het leveren van producten en benodigdheden.

Kunnen zelfstandig liften bedienen of aanbellen.

Bestellingen en opdrachten aannemen.

Opgeroepen worden daar waar ze nodig zijn.

Op afstand bediend worden.

Onderling communiceren.

Bezoekers ontvangen en voorzien van informatie.