Robots op school

Robots zijn voorzien van steeds slimmere wordende technologie en alsmaar betere kunstmatige intelligentie. Daarom zijn ze dan ook op steeds meer plekken op een goede manier inzetbaar. Ze worden vaker ingezet in de horeca en ook in de zorgsector werpt de hulp van robots inmiddels zijn vruchten af. Wat echter ook goed van pas komt, is een robot op school. De robot op school kan aardig wat dagelijkse taken uit handen van het overige personeel nemen, wat op meerdere vlakken zeer handig is. Fulin Robots is exclusief dealer van de Pudu Robots en kan er om die reden voor zorgen dat de robot bij u op school terecht komt.

Een robot op school, is dat wel gebruikelijk?

De Pudu Robots van Fulin Robots beschikken naast slimme technologie en kunstmatige intelligentie ook over high-end design en een vriendelijk uiterlijk. Om die reden kunnen ze makkelijk worden ingezet als hulp robot op school. Een rondje koffie voor de docenten? De robot brengt het graag langs. Zijn de pennen op, maar staat er net in dat lokaal een belangrijke toets op het programma? Met slechts een paar drukken op de knop – of zelfs via spraakbesturing – zorgt de robot ervoor dat er binnen afzienbare tijd pennen worden gebracht voor de leerlingen.

Gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel

De robots zijn erg gebruiksvriendelijk en kunnen dus door vrijwel iedereen worden bediend. Dat komt onder andere door – we noemden het net al even – de spraakbesturing, maar ook het grote touchscreen scherm waarover de robot beschikt is in deze erg belangrijk. Bang dat de robot op school tegen allerlei dingen op botst? Dat hoeft niet!

Kijk bijvoorbeeld eens naar de Flashbot, die allerlei dingen bij u kan bezorgen. Deze robot registreert alles wat er om hem heen gebeurt en weet zodoende de hindernissen keer op keer te vermijden. Wanneer de batterij van deze robot bijna leeg is, laadt deze zichzelf weer automatisch op. Zo kan hij u weer van dienst zijn wanneer dit nodig is.

Wat kan de robot op school voor u betekenen?

De robot op school kan allerlei klusjes uit handen nemen waardoor het personeel op school zich op hun eigen taken kan richten. Dat doet de robot niet alleen op de begane grond, maar ook op meerdere verdiepingen. De robots kunnen namelijk zelf liften bedienen en aanbellen bij de lokalen. Zijn er meerdere robots? Dan kunnen ze onderling communiceren. Daar blijft het niet bij, want er zijn nog een aantal dingen die de robot op school voor u kan doen.

Producten of andere benodigdheden leveren;

Het aannemen van bestellingen of opdrachten;

Opgeroepen worden en komen waar zij nodig zijn;

Op afstand worden bediend.

Hoe worden robots in de horeca ingezet?

Robots gebruiken in de horeca kan op verschillende manieren. Wij hebben horeca robots die uitermate geschikt zijn voor het serveren van bestellingen en uithalen van tafels. Door gebruik te maken van meerdere plateaus, diepe lades of een sterk frame. Bieden we een uitermate hoge capaciteit en efficiëntie.

Ook het begroeten, opnemen van bestellingen en toewijzen van plaatsen is mogelijk met een horeca robot. Via een interactief scherm en spraak gestuurde commando’s kunnen gasten geholpen worden zoals ze gewend zijn in uw prachtige horeca zaak.

Voordelen robots op school

Mensen die op scholen werken, zullen er wellicht van op de hoogte zijn. Het komt nog wel eens voor dat er meerdere personeelsleden ziek of om een andere reden afwezig zijn. Zeker in de huidige situatie, waarin we leven met een pandemie, komt het meer dan eens voor dat er meerdere docenten niet inzetbaar zijn. Een robot op school kent wat dat betreft veel voordelen, want u kunt altijd op hem rekenen. De robot op school is altijd op tijd, nooit ziek en draait zoveel diensten als u maar wilt. Bovendien neemt hij nooit vrije dagen op en vraagt hij nooit om loonsverhoging!

Neem contact met ons op!

Vragen over onze robots?

Kampt u wel eens met personeelstekorten of kunt u om een andere reden een robot op school goed gebruiken? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via 035-7601176 (telefonisch) of info@fulinrobots.nl (per mail). Alvast even kijken met wat voor soort robot u rekening kunt houden? In onze showroom staan stuk voor stuk robots die goed kunnen fungeren op school.