Robotica is in de lift en ontwikkelt zich steeds sneller en sneller. Waar robots eerder vooral in Aziatische landen erg populair waren, is dit nu ook overgewaaid naar Europa en daarmee Nederland. Het leent zich ook uitstekend voor ons land, want met de druk op de zorg die in de laatste jaren onverminderd groot is geworden kunnen de robots in de Nederlandse samenleving ook echt hun stempel gaan drukken.

Daarom is het ook een verademing dat Fulin Robots exclusief dealer van Pudu Robots is. Deze robots kunt u voor allerlei doeleinden inzetten en om die reden kunt u op allerlei verschillende vlakken robot hulp gebruiken. Waar u de robot hulp wellicht al eens voorbij hebt zien komen in de horeca, is ook huishoudelijke hulp van een robot mogelijk.

Waarom een huishoudelijke hulp robot?

Er zijn ontelbaar veel redenen waarom een hulp robot perfect zou passen bij een aantal doelgroepen. Zoals al eerder aangehaald, is de druk op de zorg erg groot en dat is met thuiszorg niet anders. Ouderen, lichamelijk beperkten en andere mensen die om één of andere reden niet alles zelf kunnen doen thuis hebben veel belang bij een robot maatje. Zo zijn er allerlei klusjes die voor de hulp robot erg simpel op te lossen zijn, terwijl het voor de mensen wellicht heel veel voeten in aarde heeft. Fijn voor de (oudere) mensen, die op die manier nog zo veel mogelijk van hun leven kunnen genieten.

Wat kunnen onze hulp robots?

Fulin Robot verkoopt robots die erg gebruiksvriendelijk zijn. Voor iedereen, want de hulp robot is voorzien van spraakbesturing en een groot touchscreen scherm. Daardoor is het simpel om een opdracht aan het robot maatje door te geven. U heeft dus geen last van kleine, onduidelijke knopjes en het is voor een ieder goed te doen om aan de robot duidelijk te maken wat er moet gebeuren.

Door de technologie van tegenwoordig kan de robot zich volledig zelfstandig verplaatsen. Zelfs verplaatsen over meerdere verdiepingen is voor menig robot hulp geen probleem. Ze kunnen worden opgeroepen waar nodig en op afstand worden bediend. Zo kunnen producten of andere benodigdheden dus makkelijk door de robot worden verplaatst, iets waar mensen die bijvoorbeeld minder soepel kunnen bewegen veel profijt van kunnen hebben. Denk hierbij niet alleen aan eten en drinken, maar ook wasgoed bijvoorbeeld is prima verplaatsbaar voor de robots.

Meer voordelen van robot hulp

Ten opzichte van ‘normale’ mensen gaan er nog meer voordelen gepaard met de hulp robots. Zo zijn onze robots nooit ziek, komen ze nooit te laat en kunnen ze altijd dag- en nachtdiensten blijven draaien. Tel daarbij op dat de hulp robot geen vrije dagen krijgt en nooit om loonsverhoging vraagt en tel uit uw winst!

Exclusief dealer van Pudu Robots

Fulin Robots is dus exclusief dealer van deze Pudu Robots, één van de grootste robot leveranciers van Azië. Wij zijn inventief en streven naar het ultieme en naar snelle ontwikkeling. Dit, omdat wij ervan overtuigd zijn dat de hulp robot het leven van zeer veel mensen een stuk beter en aangenamer kan maken. In onze showroom hebben wij verschillende robots die als hulp robot kunnen dienen bij mensen in de huishouding.

Menu